Roparbloggen

Blog

Filmen Barfotarop

Inspelning av roparsånger

Nu är produktionsprocessen på sitt upplopp. Bildredigeringen är snart avslutad och den sista fasen av dramakomposition och ljudredigeringen tar vid. Parallellt med manusskrivande, filmande och klippning har det pågått en annan process. Sånger har specialskrivits för det här projektet och de har spelats in av skickliga producenter och duktiga musiker. Här ska ni få korta glimtar från det arbetet.

Läs mer ”Inspelning av roparsånger”
Filmen Barfotarop

Harmoni

Igår såg produktionsteamet för första gången ”hela” filmen så som vi vill ha den. De nya scenerna var råklippta men på rätt plats så vi kunde få en överblick över hela filmens flöde och kan konstatera att vi nu har den film vi vill ha. Nu matchar vår djupaste dal vår högsta höjd och vi ser en fin harmoni i hur filmens berättelse vävs samman och för oss via ett spännande crescendo hela vägen till ett mycket fint och vackert slut.

Läs mer ”Harmoni”
Filmen Barfotarop

Förberedelser

Sista helgen i April kommer vi att spela in de sista scenerna, våra kompletteringar, för filmen Barfota Rop. Vi håller förutom att gå in i påskfirandet även på att förbereda oss för dessa tagningar. Skådespelarna repeterar sitt manus, rekvisitan och kostymen som skall användas plockas fram och görs i ordning, ljus- och ljudutrustning av alla de slag hyrs och en massa andra göromål skall bli färdigt innan vi tar en paus för påskfirandet.

Läs mer ”Förberedelser”