Upploppet

Okategoriserade

Upploppet

Har någon av er sprungit ett maraton någon gång? Jag har sprungit ett halvmaraton Göteborgsvarvet och det jag erfar var att jag vid flera gånger tänkte att min kraft var slut, men med vätskestationer, heja klack och lagom tempo – så kom jag i mål!

Hösten 2019 blev vi slutligen så pass klara att vi kunde bjuda in till förhandsvisning av filmen Barfota Rop. I november såg filmteamet filmen och sen gjorde vi tre förhandsvisningar i Stockholm och sen en förhandsvisning i Örebro i slutet av januari. Vi har fått många positiva reaktioner från personer som har sett filmen:

Mats Nyholm direktor i S:ta Clara säger:

Det är som ett andligt träningspass för mig varje gång jag ser filmen” (Mats Nyholm direktor S:ta Clara)

”Barfotarop, visar på historia som kom med upprättelse för Sverige, genom unga som bad och läste ordet i hemmen trots motstånd och fängelse. Guds svar kom med upprättelse för socknar, byar och städer och hela samhällen får rätt fokus. Se den! (Patrik Sandberg, Sverigebönen)

Patrik Sandbergs dotter Pauline Sandberg 16 år skriver följande:

”En sann historisk film som berör och visar kraften i Guds ordet och bönen av en ung generation.” (Pauline Sandberg 16 år)

Filmen berörde mig djupt, den grep mig.” (Inga Pagréus, S:ta Clara)

Ja, vi i produktionsteamet är tacksamma för era heja rop, ert stöd och era förböner.

Vad är det som återstår innan filmen blir offentlig?

Vi har nu en boll (filmen) redo att kicka i mål, men vår bön är rätt strategi för att det ska bli en fullträff. Vår önskan och bön är att den ska nå ut brett och att den historiska epoken från 1840 – talet kan tala hopp och tröst för oss idag.

Vi siktar på release av Filmen under hösten 2020 och vi söker nu aktivt en större distributör som kan hjälpa oss med detta.

Vår målsättning är att innan sommaren har skrivit ett kontrakt med en distributör som kan hjälpa oss med detta. Stå gärna med i bön för detta!

Det som i övrigt återstår när det gäller arbetet med filmen är finjustering av ljud, eftertexter, administration och marknadsföring.

Under första månaderna av året har vi stannat vid en vätskekontroll, hämtat andan, men är nu redo att springa sista biten i mål.

Tack för er villighet att stå med oss!!!