Förhandsvisning

Filmen Barfotarop

Förhandsvisning

Igår hade vi en fantastisk kväll på Göta Biograf i Jonsered utanför Göteborg. Många av de som medverkat i filmen på olika sätt var där och fick se den för första gången. Vi hade en underbar kväll tillsammans med, förutom filmvisning, musik, värme, mat och gemenskap.

Vi jobbar nu hårt på att hitta en distributionskanal för filmen så att den kan nå så stor publik som möjligt. Budskapet som de barfota barnen på 1840-talet ropade ut är lika aktuellt nu som då.

Eftersom detta letande och förhandlande förmodligen tar tills en bit in på nyåret, och många av er har uttryckt en önskan om att kunna få se filmen nu, så har vi i samarbete med S:ta Clara kyrka ordnat två publika förhandsvisningar innan vi har vår premiär för filmen.

Vintern närmar sig, och tyvärr har har inte alla barfota människor tillgång till varken mat, gemenskap eller värme. Vi har därför glädjen att tillsammans med S:ta Clara kyrka förhandsvisa filmen söndagen den 15 dec kl 18.00 och måndagen den 16 dec kl 18.00 till förmån för samhällets mest utsatta.

Du köper din biljett i kyrkans reception – vuxen 100 kr och barn och ungdom 7-18 år 50 kr. Du kan också förhandsboka en biljett genom att maila barfotarop@gmail.com (det finns ett begränsat antal biljetter att förhandsboka) och sen betala på plats.

Överskottet av biljettintäkterna går till #claravintern – till förmån för Stockholms mest utsatta.

S:ta Clara på Facebook