Sommarjobb och höstplaner

Filmen Barfotarop

Sommarjobb och höstplaner

Nu ser vi mållinjen med filmen Barfota Rop. Under sommaren har Simon Frisk arbetat färdigt med redigeringen av filmen och sedan augusti jobbar han nu på SVT med en dramaserie. Tack för ett fantastiskt arbete Simon och lycka till med ditt nya uppdrag!

Vi har under sommaren jobbat med ljudupptagningar, voice-over till filmen både hemma hos Jonas Björnhager och hos Felix Ahlvlinder. På bilden ser ni Stefan Andersson som spelar Hedengren och några av våra barnskådisar som är på plats hos Jonas för att lägga på nya repliker. Voice-over görs på de partier i filmen där vi upptäckt att repliker av någon anledning behöver förstärkas, ändras eller ibland har vi lagt till nya repliker.

Voice-over inspelas.

Den allra sista ljudupptagningen gjordes i mitten av augusti hemma hos Felix. Det var Ophelias förord och slutord som då spelades in. Nu är alla inspelningar klara och vi går in i sista fasen av produktionen.

Till denna fas välkomnar vi en ny stjärna, Jouni Niemi, in i teamet. Han kommer arbeta med mixning av ljudet. Jouni har en lång erfarenhet som musikproducent och arbetar med uppdrag både åt TV4 och kristna TV kanaler. Välkommen med i teamet!

När nu det Barfota kontoret riggas upp igen efter semestern, så kommer de närmsta veckorna först och främst handla om att börja planera för releasen av filmen. Vi söker nu viktiga samarbetspartner för att på effektivaste sätt nå ut med filmen. När väl avtal skrivits kommer vi gå ut med vårt releasedatum som blir någon gång under hösten 2019.

För att kunna fortsätta hålla samma höga kvalité behöver vi fortfarande ekonomiskt stöd för att de sista pusselbitarna ska komma på plats.

Stå gärna med oss i bön och ekonomiskt denna viktiga slutfas av filmen.