En vecka – 10000 visningar

Filmen Barfotarop

En vecka – 10000 visningar

Vi hade hoppats på att intresset för vår nya trailer skulle vara stort, men detta var i över av vad vi vågat hoppas på. Under den första veckan har vår trailer på Facebook, YouTube och Instagram visats nästan 10000 gånger. Helt fantastiskt.

Vi hoppas att ni tyckte det var en spännande och medryckande trailer där vi gav er ett smakprov på filmens story, även om vi givetvis utelämnat stora delar och då inte minst slutet. Hur skall det gå för Ophelia, hennes familj och vänner?

Det vi håller på med just nu är att spela in filmmusik och att förbereda filmningen av våra kompletterande scener som kommer att spelas in i slutet av April. Våra skådespelare skall läsa in sig på sitt manus, lokaler och utrustning för inspelningen skall bokas och hyras, lite ny rekvisita som skall skaffas och den vi redan har skall ställas i ordning, smink inventeras och kompletteras, matlagning och övernattning fixas med, osv.

Så jobbar vi fortfarande med den löpande finansieringen av projektet. Vi är inte i mål ännu och kommer att ha kostnader för hyra av utrustning, filmning, klippning, musik, mm. för våra kompletterande scener och är fortfarande tacksamma för varje krona som skänks in i filmen. Vi vill berätta roparnas berättelse på det spännande sätt och med den kvalitet som den förtjänar.

Fortsätt att gilla oss på social medier, dela och titta på våra två trailers, swisha nåt om du har råd och be för oss att vi kan ro i hamn projektet till hösten som vi planerat.