Förberedelser

Filmen Barfotarop

Förberedelser

Sista helgen i April kommer vi att spela in de sista scenerna, våra kompletteringar, för filmen Barfota Rop. Vi håller förutom att gå in i påskfirandet även på att förbereda oss för dessa tagningar. Skådespelarna repeterar sitt manus, rekvisitan och kostymen som skall användas plockas fram och görs i ordning, ljus- och ljudutrustning av alla de slag hyrs och en massa andra göromål skall bli färdigt innan vi tar en paus för påskfirandet.

Klockarens krage blir stärkt inför inspelningen.

Vi från produktionsteamet hoppas att ni också skall kunna ta en paus under Påsken och hinna tänka den passion med vilken vår Herre älskar oss.

Vi önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

(Omslagsbilden till detta inlägg är ett ofärdigt Ukrainskt påskägg (pysanka) med texten “Kristus är uppstånden”)