Trailer – en första smakbit från filmen

Filmkamera Filmen Barfotarop

Trailer – en första smakbit från filmen

Den 30 April kommer vi att spela in vår första filmtrailer för filmen Barfotarop.

Filmtrailer

Inspelningen kommer att ske i Åsens by och dess omgivningar. Vi kommer att spela in en scen där Ophelia och de andra barnen råkar riktigt illa ut. Men skall de klara sig? Kommer fjärdingsman Stark (byns polis) att få tag i dem? Det var ju inte tillåtet att samlas och läsa Bibeln och be utan att en präst var närvarande. Nu hade barnen samlats på ladan loft och gjort det ändå. Men hur kunde fjärdingsman fått reda på det? Hade någon hade skvallrat på dem?

När vi spelat in scenerna kommer vi att klippa och redigera dessa till ett par minuters förhandstitt på hur den färdiga filmen kommer att kunna bli. Trailern kommer att kunna ses här på www.barfotarop.se. Hjälp oss förverkliga filmen genom att stödja oss på de sätt du kan.

Så håll ögonen öppna, för snart kommer ett spännande smakprov från filmen!