Strax dax!

Filmen Barfotarop

Strax dax!

Nu på Lördag 16/3 kl. 13:00 släpper vi vår nya trailer till filmen Barfota Rop. Många av er har sett den första teasern med scenen där barnen överraskas av fjärdingsman och klockaren. När vi nu släpper den nya trailern kommer ni få se massor av små snabba klipp ur stora delar av filmen.

Givetvis berättar vi inte hur filmen slutar, hur kommer att att gå för Ophelia och hennes vänner, men vi hoppas att med vår nya trailer ändå kunna förmedla vad filmen kommer att handla om – Barnens mod och deras kamp mot tillståndet i ett bortvänt, oförstående och försupet Sverige.

Följ oss på Facebook, Instagram och Youtube så missar du inte denna spännande trailer premiär. Dela gärna och håll ögonen öppna på Lördag vid klockan 13!

1 KOMMENTAR
  • Anders Griph

    Vad fint att det går framåt!

Kommentarer är stängda.