Nu får filmen vingar

Filmen Barfotarop

Nu får filmen vingar

Sista helgen i september såg vi den första grovredigeringen av filmen Barfota Rop i en klippning på 1 timme och 42 minuter, så det kommer att bli en fin långfilm. Ljudet i första klippningen var inte bearbetat och den saknade helt filmmusik. Pröva att stänga av ljudet när du tittar på en långfilm där hemma, så ser du ungefär hur det är att granska en första klippning.

Nu har dramakompositören Torbjörn Frisk tagit på sig uppdraget att scen för scen skapa filmmusiken! Torbjörn är lyhörd för nerven i filmen och de känslor man vill förmedla i de olika scenerna. Med filmklippet som utgångspunkt skapar han musik som förstärker det vi vill förmedla i filmen. Nu har vi sett en handfull scener som Torbjörn komponerat musik till och vårt intryck är att filmen kommer till liv och får vingar!

Se gärna hur Torbjörn jobbar i vår senaste Barfota Intervju.

Det fortsatta redigeringsarbetet är indelat i delmål. Första delmålet med grovredigeringen är nu klart och efter några vändor då vi bytt scenordning är vi nu nöjda med hur scenföljden, dvs. hur vi i grova drag vill berätta historien, är. Vi jobbar nu framåt med att finklippa de olika scenerna och beräknar att filmen kommer vara klar under våren 2019!

Hur den kommer ges ut och genom vilka kanaler är ännu inte klart. Stå gärna med oss i bön att Gud öppnar dörrar för oss, så att filmen når sin målgrupp – Sveriges barn och familjer. För att filmen ska kunna färdigställas behövs ekonomiska resurser för att kunna betala för arbetet med redigering och filmmusik.

Utgifterna från i somras och även grovredigeringen är nu betalda, och vi kan – tack vara mångas frikostiga satsande i projektet – fortsätta framåt utan att ha några skulder bakåt att dras med. Det vi behöver göra nu är att blicka framåt och samla in det som krävs för att filmen ska bli klar för utgivning!

Vill du vara med och stödja projektet på denna sista sträckan innan målgång?

Barfota Productions
SWISH: 123 270 02 43

Bankgiro: 5268-6961

Vi tror det är Guds tid att hedra de historiska hjältarna vi har i vårt land och låta glöden från historien tända väckelsens eld idag. Modet hos barn och unga målar om Sveriges historia!

Tack för att ni vill stå tillsammans med oss för att möjliggöra filmen Barfota Rop!