Första smygtitten – Rått, Gott och Flott

Popcorn Filmen Barfotarop

Första smygtitten – Rått, Gott och Flott

Produktionsteamet fick idag se den första rå-klippningen av vår trailer. Vi blev mycket imponerade över hur bra den var redan nu! Det var gott att få se frukten av vårt gemensamma slit och skall bli spännande att få visa den för alla. När den är klar. Det blir flott!

Trailern/Teasern

Trailern är i denna klippning nästan 5 minuter lång! Så det blir mer av en teaser än en trailer. Nästa steg i processen är att finjustera klippningen, kanske förlänga eller förkorta nån sekvens med nån eller några sekunder tills alla är nöjda och lägga på för- och eftertexter. Sen vi har en slutgiltig klippning. Därefter skall rätt musik, ljud och ljudeffekter läggas på och mixas.

Release

Det är inte riktigt dags att poppa popcorn ännu. Vi har inte bestämt något datum för när vi släpper teasern men vi, precis som ni,  hoppas säkert att det skall bli snart! Den är värd att vänta på.

Vill du också vara med och stödja filmen? Titta hur du stödja oss här.