Klappa

Crowdfunding????

För att kunna göra en film med hög kvalitet kommer vi att ha en del kostnader. Vi behöver en professionell kameraman, filmen behöver filmmusik, skådespelare behöver mat och logi, mm. När inspelningen är klar behöver den klippas ihop och redigeras. Det finns många kostnader i en filmproduktion som är ofrånkomliga. Genom att vara med och hjälpa oss bära dessa kostnader så gör du det möjligt för oss att producera filmen och historien om roparna kan nå många människor.

Vad är crowdfunding?

Gräsrotsfinansiering, folkfinansiering, massfinansiering eller crowdfunding (engelska; där även crowd funding och crowd sourced fund raising) är en modern metod för att finansiera projekt eller idéer. Det sker genom att söka förskottsbetalning från intresserade/konsumenter, ofta via internetbaserade system. (Källa: Wikipedia)

Hur går det till?

Genom att gå in på den crowdfunding plattform vi använder oss av och ge ditt bidrag så hjälper du oss att nå våra finansiella mål för produktionen. Där kan du också läsa mer om crowdfunding av projektet. Du kan också sätta in pengar direkt på vårt Bankgiro eller SWISHa ditt bidrag om du hellre vill det. Numren hittar du längst ned på sidan.  Du kan välja vilken summa du vill stödja projektet med och vi är tacksamma för vad du än har möjlighet att bidra med. Vi kommer använda alla pengar vi får in till att göra en så bra film vi bara kan.