Harmoni

Filmen Barfotarop

Harmoni

Igår såg produktionsteamet för första gången “hela” filmen så som vi vill ha den. De nya scenerna var råklippta men på rätt plats så vi kunde få en överblick över hela filmens flöde och kan konstatera att vi nu har den film vi vill ha. Nu matchar vår djupaste dal vår högsta höjd och vi ser en fin harmoni i hur filmens berättelse vävs samman och för oss via ett spännande crescendo hela vägen till ett mycket fint och vackert slut.

Ett stort tack till alla våra fantastiska skådespelare som ännu en gång med känsla och bravur axlade sina roller och gav sitt yttersta för produktionen.

En bekymrad Olof jobbar ladan – en av våra nya mellanscener som spelades in.

Vi är mycket tacksamma för att nu helhjärtat kunna göra klart efterproduktionsfasen med dess finklippning, dramakomposition, färg- och ljusjustering och lägga till för och eftertexter.

Vill du stå med oss detta? Vårt mål är att för så många som möjligt kunna berätta roparbarnens historia – vår historia. Vi vill göra en vacker och spännande familjefilm med hög kvalité för att göra dem rättvisa.

Efterproduktionen kostar en hel del pengar – så har du råd att bidra så är vi tacksamma för varje given gåva. Alla gåvor är av betydelse!