2000 tack!!!

Gammalt hjärta Filmen Barfotarop

2000 tack!!!

När vi igår delade vår trailer visste vi inte riktigt hur många som skulle vilja se den. Hur skulle det gå? Visst hade vi förhoppningar om att många skulle tycka den var spännande att titta på, men att den nu ett dygn senare skulle ha visats nästa 2000 gånger hare nog ingen av oss räknat med!

Tack!

Det hade inte blivit så om inte så många av er delat den på Facebook och på andra sätt. Vi vill nå ut med budskapet att en film om hur Gud väcker barn och unga kommer att produceras, men utan er hjälp hade vi inte lyckats nå så många. Så från djupet av våra hjärtan; Tack så jättemycket för alla fina kommentarer och alla delningar av filmen.

Hjärta i fönsterFortsättningen

Det värmer att ni engagerat er så. Fortsätt gärna att dela! Vi hoppas och tror att vi skall kunna nå tillräckligt många som känner att de vill satsa tid, engagemang och kanske pengar, så att det blir möjlig att spela in och producera filmen i sommar. Så om du vet någon som kanske vill lägga ett par veckor mot slutet av sommaren för att hjälpa till med inspelningen på olika sätt eller kanske någon som kan tänka sig att sponsra den ekonomiskt är vi jätte tacksamma för att du delar vår trailer. Kanske det är din delning som gör inspelningen möjlig.