Första smakbiten ur filmen Barfota Rop

Barfota Rop - Teaser 1 Filmen Barfotarop

Första smakbiten ur filmen Barfota Rop

Detta är dagen!

Detta är dagen som vi och kanske många av er har sett fram emot. Den första biten film är färdigproducerad och vi har längtat att få dela den med er. Vi ville släppa en bit film som är representativ för den kvalitet och det innehåll som vi vill fortsätta att producera, så att ni alla kan göra er en bild av hur den färdiga filmen kommer att bli.

Stöd oss

För att göra hela filmen behöver vi samla in en hel del pengar. Vi jobbar hårt på alla plan och söker kulturstöd och sponsorer av alla de slag. Men vi sträcker oss även ut till dig som är en del av gräsrotsfolket och vill bidra med din tid, din kunskap eller andra kvaliteter som kan göra filmen Barfota Rop verklighet. Du kan se hur du skulle kunna hjälpa oss här.

Men nu är det nog med text 🙂 Här är smakbiten från filmen.

Filmen

Modet hos barn och unga målar om Sveriges historia!

Ophelia lever som så många andra barn på den tiden tillsammans med sin alkoholiserade pappa och förtryckta mamma. Hon får en dröm från Gud och tillsammans med andra barn börjar hon ropa ut till förändring. Barnens rop skakar hela samhällen. Makthavarna gör allt för att stoppa barnens rop.