Om Tidigare Projekt

Filmprojektor

Om Tidigare Projekt

DVDn och CDn Hjältar och Hjälpare (2015-2016)

Hjältar och Hjälpare är en DVD med tre avsnitt av spännande äventyr och mäktiga Bibelberättelser och en CD med 11 fantastiska låtar och 11 spännande dramatiserade intron..

Ett gäng barn är på vildmarksläger. När de är ute på en expedition i skogen passerar de en gammal kyrkoruin. De bestämmer sig för att gå in, historien ekar i väggarna. Barnen får möta de historiska berättelserna i Bibeln. Deras liv kommer aldrig att bli desamma, efter deras äventyr på jakt efter skatten.

Detta är berättelsen om oväntade Hjältar och okända Hjälpare. Följ med på ett äventyr med tuffa utmaningar och märkliga händelser. Hitta dolda skatter och värdefull visdom, den urgamla stigen från urminnes tider.

Vi spelade in filmen och sångerna under sommaren 2015 och under hösten samma år gavs de ut. Första upplagan av DVDn sålde slut mycket fort och många förlag uppskattade den och tog in den i sitt sortiment.

Se den spännande trailern:

Webbplats: Hjältar och Hjälpare


Teaterföreställningen Hjältar och Hjälpare (2012-2014)

2012-2014 satte vi upp teater och friluftsteater för barn och ungdomar som vi spelade under några sommarveckor. Vi dramatiserade olika bibelberättelser och händelser tillsammans, barn och vuxna. Resultatet blev mycket uppskattat och vi mötte flera som såg föreställningen om och om igen.

Några bilder från föreställningen:

Bibelnsvärld affisch
Samuel och Eli
Mose, Jokeved och barnen