Det finns en gömd skatt i vår svenska historia. En berättelse som behöver lyftas fram, för att skänka kraft och mod till den uppväxande generationen. För att göra inspelningen av Barfota rop till verklighet så behöver vi stöd.

Vi har valt att försöka samla in delar av produktionskostnaden genom Gräsrotsfinansiering (Crowdfunding) och därmed ge alla som också känner att denna film är viktig en möjlighet att stödja den med ett ekonomiskt bidrag.

Stöd Barfota Rop

Hur kan du stödja Barfota Rop?

Det finns många sätt på vilka du skulle kunna stödja produktionen och göra det möjligt att skapa denna viktiga film.

Berätta

Du kan berätta för dina vänner och din församling om projektet och hänvisa dem hit till www.barfotarop.se. Ju fler som känner till att filmen kommer att produceras desto bättre, så har du möjlighet att sprida det vidare är det en fantastisk hjälp.
Du kan enkelt göra dina vänner medvetna genom att dela denna sida på dina sociala medier. Klicka på en av "dela" knapparna längst ned på sidan och "gilla" Barfota Rop på Facebook.

Finansiera

Du kan hjälpa till att finansiera projektet genom att gå in på vår crowdfunding plattform och ge en gåva. Är du osäker på vad crowdfunding är och hur det går till så kan du läsa mer om crowdfunding här.

Har du ett företag som vill sponsra oss blir det till en fantastisk hjälp. Hör i såna fall av dig till oss så berättar vi hur du gör. Mejladresser hittar du på "Om Oss" sidan.

Hjälpa till

Du kanske vill bli en medarbetare i projektet? Be för oss regelbundet? Du kanske vill vara med i filmen som statist? Kanske du har 1800-tals rekvisita att låna oss? Kanske är du duktig på att sy och har lite tid över? Kanske ligger mormors mors kläder från mitten av 1800-talet i en låda på vinden? Du kanske kan hjälpa oss att rodda runt på saker vid inspelningen? Kanske något annat? Eller lite av varje?

Kontakta oss! Mejladresser hittar du på "Om Oss" sidan.

Ditt stöd är viktigt

Filmen Barfota Rop handlar om modet hos barn och unga som stod upp för att skapa förändring. Det finns en epok i vår historia som fortfarande är dold för de flesta. En viktig epok som är värd att lyftas. 1840-talet är Sverige ett land i misär och fattigdom. 1 miljon svenskar väljer att utvandra till Amerika med start runt 1840.

Det kostar mycket pengar att spela in en långfilm, så även om de flesta som är med i produktionen arbetar ideellt behövs det professionella insatser här och var. Utrustning behöver hyras, rekvisita inskaffas eller skapas, mat till hungriga skådespelare behöver köpas och en massa annat.

Ditt stöd är viktigt

Ditt bidrag är viktigt för att göra filmen möjlig